Voegbedrijf Marvin | Over Voegbedrijf Marvin
Voegbedrijf Marvin - Voor complete gevelrestauratie van (monumentale) panden. Knipvoegen, snijvoegen én erkend installateur scheurherstel.
voegen, restauratie, voegbedrijf, knipvoeg, snijvoeg, gevelrestauratie, gevelrenovatie, voeg
178
page-template-default,page,page-id-178,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
voegbedrijf-marvin_voegen-restauratie-scheurherstel-gevelrenovatie-8-w1110

Voegbedrijf Marvin. Dat ben ik!

Mijn naam is Marvin Dool. Al bijna 10 jaar ondernemer, en ik geniet er elke dag van. De vrijheid om elke dag te doen wat je leuk vindt. De verantwoordelijk hebben én nemen, naar jezelf en naar de klant. Klanten blij maken omdat je uit ervaring weet dat blije klanten nieuwe leuke opdrachten opleveren.  Direct of indirect. En omdat elke gevelrestauratie een zichtbaar visitekaartje is van waar ík voor sta. Passie voor vakmanschap, passie voor (oude) ambachten.


Heeft u een vraag over de renovatie of restauratie van uw gevel? Neem even contact met mij op, ik bespreek graag vrijblijvend (ja echt…) de beste aanpak met u.


Met vriendelijke groet,
Marvin Dool
T 06 – 46157858

Projecten

Wat je DOET zegt meer over je dan wat je ZEGT dat je doet. Zien is geloven. Je bent zo goed als je laatste project. En zo ken ik nog wel een paar open deuren. En toch klopt het. Dus laat ik graag een paar projecten zien. Maar vooral omdat ik er trots op ben. Meer projecten bekijken? Dat kan hier


Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Impregneren, VoegenZoomView0

Werkzaamheden

Ik haal veel voldoening uit het renoveren en restaureren van gevels. Van (vrij) nieuwe huizen tot monumentale panden. Als gecertificeerd restauratievoeger voorzie ik een gevel ook heel graag van een traditionele snijvoeg of knipvoeg. Hiernaast treft u een overzicht aan van de belangrijkste werkzaamheden van  Voegbedrijf Marvin. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met mij op.


Heeft u een vraag over gevelrenovatie, gevelrestauratie, voegwerk, gevelreiniging of scheurherstel? Neem gerust contact met ons op, Voegbedrijf Marvin helpt u graag verder!


Diploma’s & Certificaten

De praktijk is de beste leermeester. Ik heb daarom veel samengewerkt met ‘oude rotten in het vak’. Oude ambachten worden overgebracht door ambachtslieden. En tócht vind ik het ook belangrijk om continu te (blijven) werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van trainingen, opleidingen en masterclasses is een bijzonder leuke afwisseling op mijn bijzonder leuke werk! Hieronder tref je een selectie aan van diploma’s, certificaten en meer. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon even onze projecten bekijken. Wat je dóet zegt immers meer over je dan wat je zégt wat je doet!