Voegbedrijf Marvin | Restauratie Monument in Etten-Leur
Voegbedrijf Marvin - Voor complete gevelrestauratie van (monumentale) panden. Knipvoegen, snijvoegen én erkend installateur scheurherstel.
voegen, restauratie, voegbedrijf, knipvoeg, snijvoeg, gevelrestauratie, gevelrenovatie, voeg
193
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-193,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

OVER HET PROJECT

Gevelrestauratie Monument in Etten-Leur

In het kader van het Voeggarant-project “Oude Ambachten in het Vizier” hebben we met de erkende deelnemers van Voeggarant invulling gegeven aan de gevelrestauratie van een markant monument in het centrum van Etten-Leur. De werkzaamheden bestonden uit het uithakken van de bestaande voeg, het reinigen van de gevel, het herstellen van metselwerk en het zetten van een nieuwe voeg met kalkmortel. De voorgevel is voorzien van een ambachtelijke snijvoeg, in de gevel van het achterhuis is een platvol gestreken voeg gezet.


Meer weten over dit project? Bekijk de website van Monument076 of volg de restauratie op de Facebookpagina Monument076.


Werkzaamheden

Foto’s


Hebben onze projecten u enthousiast gemaakt? Wilt u een vraag stellen of een offerte aanvragen voor gevelrestauratie, voegwerk, gevelreiniging of scheurherstel? Neem gerust contact met ons op, Voegbedrijf Marvin helpt u graag verder!

CATEGORIE
Gevelreiniging, Gevelrestauratie, Metselwerk, Voegen