Voegbedrijf Marvin | Disclaimer
Voegbedrijf Marvin - Voor complete gevelrestauratie van (monumentale) panden. Knipvoegen, snijvoegen én erkend installateur scheurherstel.
voegen, restauratie, voegbedrijf, knipvoeg, snijvoeg, gevelrestauratie, gevelrenovatie, voeg
117
page-template-default,page,page-id-117,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Disclaimer

Deze website is eigendom van Voegbedrijf Marvin. De tekst op deze website is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Voegbedrijf Marvin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze website. Voegbedrijf Marvin is niet aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. Voegbedrijf Marvin kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Voegbedrijf Marvin niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Auteursrechten en handelsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Voegbedrijf Marvin en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Informatie gepubliceerd door derden vallen ook onder deze auteursrechten, tenzij anders vermeld door de eigenaar.