Voegbedrijf Marvin | Werkzaamheden
Voegbedrijf Marvin - Voor complete gevelrestauratie van (monumentale) panden. Knipvoegen, snijvoegen én erkend installateur scheurherstel.
voegen, restauratie, voegbedrijf, knipvoeg, snijvoeg, gevelrestauratie, gevelrenovatie, voeg
48
page-template-default,page,page-id-48,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Werkzaamheden

Wij halen veel voldoening uit het renoveren en restaureren van gevels. Van (vrij) nieuwe huizen tot monumentale panden. Van het uithakken van oude voegen tot het herstellen van metselwerk. Van gevelreiniging tot het herstellen van scheuren in de gevel. Als gecertificeerd restauratievoeger voorzien wij een gevel ook heel graag van een traditionele snijvoeg of knipvoeg. Hiernaast treft u een overzicht aan van de belangrijkste werkzaamheden van  Voegbedrijf Marvin. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op.

Het oppervlak van een gemetselde gevel bestaat voor ca. 25% uit voegwerk. Niet verwonderlijk dat voegwerk het aanzicht van een gevel voor een belangrijk deel bepaalt. Slecht of verouderd voegwerk kan ook voor problemen zorgen zoals vochtdoorslag, mos- en algengroei en kapot gevroren stenen na een vorst periode. Door het herstellen van het voegwerk kunnen wij er voor zorgen dat problemen worden opgelost en uw gevel weer in oude luister wordt hersteld. U kunt voor alle voorkomende voegtechnieken, zoals de ambachtelijke knip- en snijvoegen, bij ons terecht. Voegbedrijf Marvin adviseert u graag over de juiste soort voeg en kleur waarbij de gevel van uw pand het beste tot zijn recht komt.


Meer weten? Bekijk dan beslist even onze projecten. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen voor het voegen van uw woning? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

Voegbedrijf Marvin - Marvin Dool

Het metselwerk van een gevel kan door verschillende oorzaken beschadigd raken. Bijvoorbeeld door weersinvloeden (vorst), slecht steunende kozijnen en lateien. Maar ook door funderingen die gevels niet langer goed ondersteunen of door trillingen, veroorzaakt door langs denderend verkeer. Voegbedrijf Marvin repareert beschadigd metselwerk zodat de gevel er weer als nieuw uitziet.


Meer weten? Bekijk dan beslist even onze projecten. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen voor metselwerk? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

Metselen - Metselwerk - Kalkmortel

De gevels van huizen of andere panden zijn mede bepalend voor het comfort binnen dat pand. Daarnaast is de staat van een gevel voor een groot deel mede waarde bepalend. Er zijn veel oorzaken te noemen, waaronder slecht onderhoud, verzakkingen, vorstschade etc. waardoor een gevelrenovatie noodzakelijk kan zijn. Tijdens de renovatie is het van het grootste belang om eerst alle schade veroorzakende problemen te verhelpen.


Gevelrenovatie / restauratie bestaat uit de volgende werkzaamheden:


Bij het herstellen van gevels, van panden ouder dan 50 jaar, spreken we van restauratie. Om zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijkheid van een gevel te komen zoeken we bij de restauratie naar oplossingen die aansluiten bij de authentieke materialen en technieken. Bij een goed uitgevoerde restauratie kunnen de klassieke details van een gevel weer zichtbaar gemaakt worden, uiteraard alles in overleg met de opdrachtgever. Door voegbedrijf Marvin in een vroeg stadium bij een restauratie te betrekken kunnen hoge kwaliteit tegen een goede prijs leveren.

Meer weten? Bekijk dan beslist even onze projecten. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen voor gevelrenovatie of gevelrestauratie? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

beoordeling-voegbedrijf-voegen-gevelrestauratie-w878
Restauratie Gevel Voegen Voegwerk Rotterdam
projecten-voegbedrijf-marvin_gevelrenovatie-monument-etten-leur-w847

Voegbedrijf Marvin is gecertificeerd aannemer voor applicaties van Thor Helical verankeringsystemen. Met de verankeringsystemen van Thor Helical kunnen reparaties aan gescheurd metselwerk nagenoeg onzichtbaar worden uitgevoerd. Heeft u last van scheuren in de gevel? Wij helpen u graag met een professionele oplossing.Meer weten? Bekijk dan beslist even onze projecten. Heeft u een vraag over scheuren in de muur of wilt u een offerte opvragen voor scheurherstel in uw gevel? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

voegbedrijf-logo-Thor-Helical-w400
voegbedrijf-marvin_marvin-dool_metselwerk-herstellen-inboeten

De gevel van uw woning of pand is bepalend  voor het aanzicht, de uitstraling en waarde van het hele pand. Als gevels door het weer en milieu zodanig zijn aangetast dat het originele karakter van een gevel verloren is gegaan, wordt het dan ook tijd voor een gedegen gevelreiniging. Bij het reinigen van gevels is het belangrijk dat stenen en voegwerk niet door het hele proces worden aangetast. Voegbedrijf Marvin zorgt er dan ook voor dat alleen de vuile aanslag wordt verwijderd en uw gevel weer de oorspronkelijk uitstraling krijgt.


Meer weten? Bekijk dan beslist even onze projecten. Heeft u een vraag over gevelreiniging of wilt u een offerte opvragen voor het reinigen van uw gevel? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

voegbedrijf-marvin_restauratie-voegen_gevelrestauratie-7

Op deze website vermelden wij vaak dat de gevel bepalend is voor het aanzicht, uitstraling en waarde van het hele pand. Als gevels door het weer en milieu zodanig zijn aangetast dat het originele karakter van een gevel verloren is gegaan, wordt het dan ook tijd voor een gedegen gevelreiniging. Bij het reinigen van gevels is het belangrijk dat stenen en voegwerk niet door het hele proces worden aangetast. Voegbedrijf Marvin zorgt er dan ook voor dat alleen de vuile aanslag wordt verwijderd en uw gevel weer de oorspronkelijk uitstraling krijgt. Door de gevel te impregneren zorgen wij voor een duurzaam resultaat waarvan u weer jaren plezier kunt hebben!


Meer weten? Bekijk dan beslist even onze projecten. Heeft u een vraag over gevelreiniging of wilt u een offerte opvragen voor het reinigen van uw gevel? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

voegbedrijf-marvin_restauratie-voegen_gevelrestauratie-7

Vakman puur sang. Eerlijk en betrouwbaar. Ik werk graag samen met Marvin.

- Wouter Teske

Knipvoegen, stootvoegen of klassiek? Voegbedrijf Marvin heeft alle kennis in huis!

- Neal Nijman

Marvin heeft, samen met zijn collega's van Stichting Voeggarant, de gevel van ons monumentale pand in het centrum van Etten-Leur gerestaureerd. Naast de constructieve verbetering met het Thor Helical scheurherstelsysteem zit er nu ook een schitterende nieuwe snijvoeg in. Bekijk het resultaat op de website van Monument076. Vakwerk!

- Jeroen van der Schenk